Kostky bůčku smažené v pivním těstíčku s olomouckými tvarůžky (vb)
13.07.2008 17:10
Kostky bůčku smažené v pivním těstíčku s olomouckými tvarůžky |
Nenechte se zmást skutečností, že je pokrm zařazen do skupiny studených jídel, kostky se dají jíst i teplé, ale studené jsou jasně chutnější. Je to skutečně kulinářský zážitek, pochutnávat si na těchto nádherných, do zlata vypečených mňamkách. Projektujte si je spíše jako zákusek k pivu, vínu, nebo jen tak. Recept je z kuchyně těch dvou "blbců" co vaří každý týden na ČT (Kluci v akci), musím uznat, že výběr receptů pro tenhle pořad je opravdu pozoruhodný. Bůčkové kostky byly připraveny jako předkrm (se zelným salátem k roládě z vykostěného vepřového kolena se šťouchaným bramborem se slaninou a cibulí. |
———
Zpět